İçeriğe Git İçeriğe Git Alt Bölüme Git

Çevreye Duyarlı Bankacılık Hizmeti

Çevreye daha duyarlı bir hayat tarzı benimsemek ve doğa dostu işlemler yapmak mı istiyorsunuz? Peki, bankacılık işlemlerini tamamen çevre dostu bir şekilde gerçekleştirmeye ne dersiniz?

Günlük hayatta attığınız adımların arkanızda bıraktığı karbon izlerinden, yaptığınız işlemlerin yol açtığı enerji ve kaynak tüketiminden dolayı kaygı duyuyor musunuz?
 
Çevreye daha duyarlı bir hayat tarzı benimsemek ve doğa dostu işlemler yapmak istiyorsanız, bankacılık işlemlerini tamamen çevre dostu bir şekilde gerçekleştirmeye ne dersiniz?
 
Siz de Kuveyt Türk hesabınızı, görüntülü görüşmeyle uzaktan açtırabilir, böylece kâğıt ve enerji tüketimini minimum seviyeye düşürebilirsiniz. Uzaktan hesap açılışı işlemleri sayesinde katılım bankacılığı işlemlerinizi tamamen dijital platform üzerinden gerçekleştirerek doğayı koruyabilir, hesap açılışı sonrasında mobil uygulama üzerinden gerçekleştireceğiniz şubesiz bankacılık işlemleriyle de çevre duyarlılığını sürdürebilirsiniz. Bilmeniz gereken önemli detaylar yazımızın devamında.

Uzaktan Hesap Açma İşlemleriyle Çevreyi Koruyun

Çevrecilik, dünya üzerinde yaşayan herkesin dikkat etmesi gereken konular arasında yer alıyor. Makineleşmenin hızla artması sebebiyle dünya üzerinde her yıl 410 ppm’den fazla karbondioksit atmosfere karışıyor. Bu durum çevre için son derece sakıncalı. Doğadaki oksijen oranını düşüren karbondioksit ve diğer sera gazları, iklim değişikliği başta olmak üzere pek çok farklı soruna yol açıyor. Yapılan araştırmalara göre sera gazları sebebiyle hava sıcaklığı her yıl giderek artıyor. Her 10 yılda 0,1 C artacağı öngörülen sera gazları, küresel ısınmaya yol açarak iklim düzenlerinin bozulmasına ve doğanın zarar görmesine sebep oluyor. Kişilerin ya da kurumların doğaya salınmasından sorumlu oldukları sera gazı miktarı ise karbon ayak izi ifadesiyle tanımlanıyor.
Pek çok kuruluş, karbon ayak izlerini azaltmak için çeşitli çevreci yöntemlere başvuruyor. Enerji tüketiminin azaltılması, motorlu taşıt kullanımının kısıtlanması, kâğıt tüketimine sınırlama getirilmesi gibi yöntemler arasında uzaktan hesap açma işlemi de bulunuyor.
Faizsiz bankacılık hesap açma işlemlerinizi mobil uygulama üzerinden yaparak şubede harcanan kâğıt oranını düşürebilirsiniz. Şubelerin iş yükünü azaltarak ekstra enerji kaynağı tüketmelerini önleyebilirsiniz. Şubeye gitmeden kolay ve pratik bir şekilde tamamlayabileceğiniz işlemler sayesinde trafiğe girmekten ve aracınızla doğaya sera gazı salmaktan kurtulabilir ve dijital sistemlerin güvenli dünyasıyla doğaya önemli bir katkıda bulunabilirsiniz.

Şubesiz Bankacılıkla Doğaya Tam Destek

Hesap açma işlemlerinizi internet üzerinden görüntülü görüşme yaparak gerçekleştirmeniz, doğayı korumak için atabileceğiniz tek adım değil! Hesabınız açıldıktan sonra temel bankacılık işlemlerinin tamamını mobil uygulama üzerinden online olarak gerçekleştirebilir ve böylece sürdürülebilir bir sistem oluşturabilirsiniz. Para gönderme, ödeme alma, fatura yatırma, yatırım yapma gibi işlemlerinizin tamamını dijital kanallar üzerinden gerçekleştirmeyi tercih ederek hem doğanın göreceği zararı azaltabilir hem de kendinize ve sosyal çevrenize vakit ayırabilirsiniz. Tüm işlemlerinizi şubesiz bankacılık yöntemleriyle gerçekleştirdiğinizde makbuz, dekont, hesap cüzdanı gibi evrakları da dijital platformda alabilir ve böylece çevreye olan faydanı zirveye çıkarabilirsiniz. Dijital platformlar üzerinden tüm işlemlerinizi yalnızca birkaç dakikada gerçekleştirerek artıracağınız zamanı, dilerseniz fidan dikme, çevre temizliği gibi çevre dostu faaliyetlerde değerlendirebilirsiniz.

Uzaktan Hesap Açılışı Nasıl Yapılır?

Eğer siz de çevreye duyarlı bir bankacılık hizmeti almak istiyorsanız, hemen cep telefonunuza Kuveyt Türk Mobil uygulamasını indirebilir ve görüntülü görüşmeyle uzaktan hesap açma işlemlerine başlayabilirsiniz. Mobil uygulamadaki “müşteri ol” butonuna tıkladıktan sonra karşınıza gelen ekrana ad, soyadı, telefon numarası, T.C. kimlik numarası gibi kişisel bilgilerinizi girebilir ve sonrasında kimlik kartınızı sisteme tanıtabilirsiniz. Cep telefonunuzun arka kamerasıyla kimlik kartınızı bulanıklık oluşmayacak şekilde tarayabilir ve sonrasında cihazınızın ön kamerasıyla kendi fotoğrafınızı çekebilirsiniz. Son olarak T.C. kimlik kartınızın çipini cep telefonunuzdaki NFC özelliğiyle okutabilir ve kişisel verilerinizin güvenliğini sağlayabilirsiniz. Bu adımları tamamladıktan sonra Kuveyt Türk müşteri temsilcisiyle görüntülü görüşme aşamasına geçebilir, başvurunuzu ve onayınızı sözlü olarak beyan ederek süreci tamamlayabilirsiniz. Görüntülü görüşme ile müşteri olmakla ilgili daha fazla bilgi almak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
Tebrikler! Kuveyt Türk müşterisi olmak işte bu kadar kolay! Uzaktan hesap açma yoluyla Kuveyt Türk müşterisi olursanız, 600 TL’ye varan Hoş Geldin Paketi’nden de yararlanarak tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri Sağlam Nakit Kart harcamanıza 200 TL, her otomatik fatura talimatınıza 50 TL olmak üzere toplamda 200 TL, 200 TL ve üzeri Sağlam Kart harcamanıza ise 200 TL olmak üzere toplamda 600 TL’ye varan harcama iadesi kazanabilirsiniz. Hemen şimdi Kuveyt Türk Mobil uygulamasını indirin, görüntülü görüşme yöntemiyle uzaktan banka hesabınızı açın hem çevreye hem de kendinize iyilik yapma fırsatını yakalayın!