İçeriğe Git İçeriğe Git Alt Bölüme Git

Ramazan Ayında Kolay Alışverişin Tadını Çıkarın

Ramazan hazırlıkları kapsamında başta mutfak ihtiyaçları olmak üzere birçok farklı alışveriş yapmanız gerekebilir.

Kutsal ve mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte camilerimizin mahyalarında gördüğümüz “Hoş Geldin 11 Ayın Sultanı” yazısı içimizi ısıtır. İslam alemi olarak büyük bir coşkuyla karşıladığımız bu mübarek ayda ihlas, samimiyet ve sevinç duyguları yüreğimizi sarar. Ramazan ayı boyunca bereket, rahmet, mağfiret kapıları Müslümanlara açılır. Oruç ibadetinin faziletlerinden yararlandığımız Ramazan-ı Şerif; sevdiklerimizle, akraba ve komşularımızla kalabalık iftar ve sahur sofralarını paylaşmanın manevi hazzını bizlere yaşatır. Üç ayların başlamasıyla birlikte Ramazan’a hazırlık telaşı herkesi sarar. Ramazan hazırlıkları kapsamında başta mutfak ihtiyaçları olmak üzere gıda, züccaciye, elektronik eşya gibi birçok farklı alışveriş yapmanız gerekebilir. Kuveyt Türk yenilikçi çözümleri ile bu ihtiyaçları temin ederken sizlere birtakım kolaylıklar sağlar.

Mutfak ve Ev Alışverişlerinizde En Büyük Destekçiniz: Yerinde Finansman

Kuveyt Türk kişisel ihtiyaçlarınızın yanı sıra sevdikleriniz için yapacağınız alışverişlerde de yararlanabileceğiniz bir finansman desteği olarak Yerinde Finansman hizmetini sizlere sunar. Ramazan’da ev hediyesi olarak sevdiklerinize götürebileceğiniz veya kişisel ihtiyaçlarınız için temin edebileceğiniz küçük ev aletlerinin ödemesinde Yerinde Finansman sayesinde avantajlardan yararlanabilirsiniz. İftar ve sahur sofralarında misafirlerinizi layığıyla ağırlamak için yemek takımı, bardak takımı, sofra ekipmanları alırken yine Yerinde Finansman uygulamasının sunduğu imkanlardan yararlanarak ödeme kolaylığına sahip olabilirsiniz. Anında finansman desteği sağlayan bu uygulama ile farklı markalara ait mutfak ve sofra eşyalarını kredi kartına ihtiyaç duymadan taksitli bir şekilde satın alabilirsiniz. Üstelik Yerinde Finansman uygulamasının geçerli olduğu ürün grupları bunlarla da kısıtlı değil. Ramazan ayının anlam ve önemini ifade eden dini içerikli kitaplar, Ramazan’a özel hazırlanan hediyelik ürünler ve daha birçok farklı kategoride kampanyanın geçerli olduğu internet siteleri üzerinden alışverişlerinizi keyifle yapabilirsiniz. Böylece bütçenize uygun ödeme koşullarını değerlendirerek eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.

Yerinde Finansman Hizmetinden Nasıl Faydalanılır?

Yerinde Finansman hizmetinden yararlanabileceğiniz internet siteleri Kuveyt Türk tarafından belirlenir. İlgili sitelerde bulunan farklı ürün seçeneklerini inceleyip ihtiyaçlarınız doğrultusunda alışveriş sepetinizi hazır hale getirebilirsiniz. Sepete eklediğiniz ürünleri satın almak için ödeme aşamasına geldiğinizde alışveriş finansmanı ile ödeme seçeneğini işaretlemeniz gerekir. Bu aşamada karşınıza çıkan seçenekler arasından Yerinde Finansman’ı seçerek ilerleyebilirsiniz. Yerinde Finansman ile kredi kartınız olmasa bile ödemelerinizi yapabilirsiniz. Yerinde Finansman sayesinde alışverişlerinizde 36 aya varan vade imkânı sizlere sunulur. Aynı zamanda yüksek limit imkânı da mevcuttur. Alışverişinizi tamamlamak için başvurduğunuz finansman talebi Kuveyt Türk tarafından incelenip onaylanır. Satın aldığınız ürünün ödemesini ise bütçenizi aşmadan 36 aya varan bol vade seçenekleri ile gerçekleştirebilirsiniz. Kuveyt Türk’ün anlaşmalı olduğu internet sitelerinde Ramazan’a özel birçok kampanya düzenlenir. Bu kampanyaların kapsamında yer alan ürünlerde de Yerinde Finansman hizmetinden yararlanma imkânınız bulunur. Böylece daha uygun fiyatlarda alışverişlerinizi yapabilir ve kolay ödeme koşullarıyla istediğiniz ürünlere sahip olabilirsiniz.
Sofralara bereket, topluma dayanışma, insanlara maneviyat ve rahmet getiren bu eşsiz ayın faziletleri saymakla, evimizin ihtiyaçları ise almakla bitmez. Yerinde Finansman desteği ile Ramazan alışverişlerinizi keyifli hale getirmek ise sizin elinizde! Yerinde Finansman’ın hangi internet sitelerinde ve ürünlerde geçerli olduğunu öğrendikten sonra içiniz rahat bir şekilde Ramazan alışverişlerinizi tamamlayabilirsiniz. Acil ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde temin ettikten sonra ödeme kısmını ilerleyen zamana yayarak stressiz bir alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Bu Ramazan ayında da Kuveyt Türk sizinle! Alışverişlerinizde sırtınızı güvenle yaslayabileceğiniz Kuveyt Türk-Yerinde Finansman tüm faziletlerinden faydalanabileceğiniz ve çevrenizdeki ihtiyaç sahiplerini unutmayacağınız bereketli bir ramazan diler.