İçeriğe Git İçeriğe Git Alt Bölüme Git

Farklılık Arayanlara: Anneler Günü Hediye Fikirleri

Bu anneler gününde hazırladığımız liste ile sizler için alışılagelmiş önerilerin dışında özel ve heyecan verici alternatif önerilerini sıralıyoruz.

Sizi dünyaya getiren, özverili bakımıyla hayata tutunmanızı sağlayan, ilk kelimelerinizi söyleten, renkleri öğretmekle kalmayıp dünyanızı rengarenk bir hale getiren anneniz….
Anneler Günü yaklaşırken onu her yıl olduğu gibi bu yıl da sürpriz bir hediye ile çok mutlu etmek istediğinizi biliyoruz. Ancak hediye seçimlerinde tekrara düşmek, sıradanlaşmak kaçınılmaz olabiliyor. Bu özel gün için hazırladığımız liste ile sizler için alışılagelmiş önerilerin dışında özel ve heyecan verici alternatif önerilerini sıralıyoruz. Bu listeyi annelere ayrılan vaktin, deneyimin nesnelerden ve aletlerden çok daha değerli olabileceği düşüncesiyle hazırladık. Tüm annelerin Anneler Günü şimdiden kutlu olsun. Onlar hep çok mutlu olsun!

Birlikte Bir Atölyeye Katılın

Yoğun çalışma temposu ve günlük rutinler içerisinde değil annemize, kendimize bile zaman ayırmayı ne yazık ki ihmal edebiliyoruz. Ancak annelerimiz için bizim onlara ayıracağımız zaman öyle kıymetli ki… Bu anlamda bu Anneler Günü’nde hem yalnızca size özel bir zaman oluşturmak hem de o zamanı çok kaliteli kılmak için birlikte bir atölye programına yazılabilirsiniz. Bu bir pizza, makarna ya da pastacılık kursu olabileceği gibi tiyatro, yaratıcı drama, cam boyama ya da seramik atölyesi de olabilir. Böylece beraber sıfırdan bir şey üretmenin, belki de geçmişteki anne-çocuk ilişkinize yaklaşmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Yabancı Dil Öğrenmesini Sağlayın

Anneler sizi hayata hazırlarken, iş hayatı ve ev hayatını eş zamanlı yönetmeye çabalayıp adeta zamanla yarışırken yeni bir dil öğrenmeye fırsat bulamamış olabilirler. Oysa ki siz artık büyüdünüz. Hayat artık çok daha sakin ve dingin. Boş zamansa bazen geçmek bilmiyor. O halde anneniz neden yeni bir dil öğrenmesin? Neden yeniden öğrenci olup kendisini çok daha dinamik hissetmesin? Ona hediye edeceğiniz bir yabancı dil kursuyla ona yepyeni bir dünyanın kapılarını açabilirsiniz.

Dijital Okuryazarlık ile Tanıştırın

Dijitalleşme hayatın olmazsa olmazı. Ancak anneler teknolojiye hala mesafeli bir duruş sergileyebiliyor. Onu dijital okuryazar yaparak rutin hayatının çok daha pratik, konforlu ve güvenli bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Anneleriniz böylece cep telefonları aracılığıyla online bankacılık hizmetlerinden yararlanabilir. Faturalarını saniyeler içinde ödeyebilir. Altın, döviz gibi birikimlerini evlerinde değil de yatırım hesaplarında tutarak çok daha güvenli bir hale getirebilir. Market alışverişlerini yorulmadan yapabilir. Yüzlerce mağazanın ürünlerine zahmetsizce ulaşabilir.

Sürdürülebilirlik Bilincinin Gelişmesine Yardımcı Olun

Anneleriniz size bu hayatta sayısız şey öğretti değil mi, bu sefer de siz ona bir şey öğretmeyi deneyebilirsiniz. Ona her yerde karşılaştığı sürdürülebilirlik kavramını açıklayabilir, günlük yaşamda daha sürdürülebilir olmaya katkı sağlayacak ürünlerden bahsedebilirsiniz. Bu anlamda geri dönüştürülebilir kıyafetlerin satışını yapan markalar, doğa dostu temizlik ve kozmetik ürünleriyle tanıştırarak sürdürülebilir bir dünyaya adım atmasını sağlayabilirsiniz.

Terapi Desteği ile Çok Daha Mutlu Olmasına Vesile Olun

Güzel bir deneyim yaşadığımızda çoğu zaman “Terapi gibi geldi” diyoruz değil mi? Peki annelerimize gerçek bir terapi deneyimi hediye etmeye ne dersiniz? Annelerimiz yılların yaşanmışlığını omuzlarında taşırken iç dünyasını biraz anlamasına yardımcı olmak hiç fena olmazdı değil mi? Siz de böyle düşünüyorsanız onun bir psikolog ile görüşmesini sağlayabilir, düzenli terapilerle çok daha mutlu, farkında ve anı yaşayan biri haline dönüşmesini izleyebilirsiniz.

Patili Bir Dost Edinmesini Sağlayın

Anneleriniz yalnız yaşıyor ise onun adına bir evcil hayvan sahiplenebilir, içindeki sonsuz anne sevgisini paylaşabileceği patili bir dosta sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Spor Salonu ya da Pilates Üyeliği Başlatın

Bizleri büyütürken bir dakika oturmaya fırsat bulamayan annelerimiz şu an hareketsiz bir yaşam sürüyor olabilir. Oysa ki hareket etmek sağlıklı, uzun bir ömrün olmazsa olmazı. Bu anlamda anneniz için bir spor salonuna üyelik başlatabilir, dilerseniz ona eşlik ederek birlikte spor yapabilirsiniz. Pilates kursları yardımıyla sağlıklı beden-mutlu zihin ilişkisinin oluşmasına yardımcı olabilirsiniz.
Karşı tarafa verilen kıymeti göstermeye vesile olan özel günler senede bir gün olsa da anneler değerli hissetmeyi senenin her günü fazlasıyla hak ediyor. Siz de onu mutlu edecek bir hediye seçerek bu özel günü unutulmaz kılabilirsiniz.