İçeriğe Git İçeriğe Git Alt Bölüme Git

Görüntülü Hesap Açılışından Hoş Geldin Hediyesi

Günlük hayatınızın yoğunluğu sebebiyle bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirmekte zorlanıyorsanız, görüntülü görüşmeyle uzaktan hesap açılışı hizmetinden hemen yararlanabilirsiniz!

Kuveyt Türk uzaktan hesap açılışı yöntemiyle banka hesabınızı Kuveyt Türk Mobil uygulaması üzerinden yalnızca birkaç dakikada açabilir, böylece zamandan tasarruf edebilirsiniz. Üstelik Kuveyt Türk’ün katılım finans dünyasına yeni katılan müşterilerine sürprizleri bununla sınırlı değil.
Görüntülü görüşmeyle uzaktan hesap açılışı yöntemini kullananlara özel 600 TL’ye varan Hoş Geldin Paketi sizi bekliyor. Siz de Kuveyt Türk’ün Hoş Geldin Paketi’nden yararlanabilir ve böylece size özel ayrıcalıklarla hemen tanışabilirsiniz. Peki, Hoş Geldin Paketi’nde sizi ne gibi avantajlar bekliyor, bu fırsattan yararlanmak için neler yapmanız gerekiyor, biliyor musunuz? Gelin, hep birlikte göz atalım.

Kuveyt Türk'ten 600 TL’ye Varan Hoş Geldin Paketi

Kuveyt Türk’ün düzenlediği Hoş Geldin Paketi, yeni bir banka hesabına ihtiyaç duyan ancak yoğunluk ve vakit darlığı sebebiyle şubeye gidemeyen kullanıcılar için son derece önemli fırsatlar sunuyor. Hesabınızı, uzaktan görüntülü görüşmeyle kolay ve pratik şekilde açarak şubesiz bankacılık işlemlerinizi anında gerçekleştirebilir; ödeme alma, para gönderme, fatura yatırma, yatırım hesabı oluşturma ve yönetme gibi ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz. Üstelik faizsiz bankacılık dünyasına görüntülü görüşme yoluyla adım atarak Kuveyt Türk’ün 600 TL’ye varan Hoş Geldin Paketi’nden anında yararlanabilirsiniz. Tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri Sağlam Nakit Kart harcamanıza 200 TL, her otomatik fatura talimatınıza 50 TL olmak üzere toplamda 200 TL, 200 TL ve üzeri Sağlam Kart harcamanıza ise 200 TL olmak üzere toplamda 600 TL’ye varan harcama iadesi kazanabilirsiniz.

Hoş Geldin Paketi’nden Kimler Yararlanabilir?

Kuveyt Türk’ün Hoş Geldin Paketi’nden yararlanmak son derece kolay. Hemen birkaç dakikanızı ayırarak Kuveyt Türk banka hesabınızı görüntülü görüşmeyle uzaktan açabilir ve kampanyadan anında yararlanabilirsiniz. Kuveyt Türklü olmak sosyal medyada paylaşım yapmaktan bile daha kolay. Yalnızca aşağıdaki adımları atarak yeni banka hesabınıza kolayca kavuşabilirsiniz.
  • Hemen akıllı telefonunuza Kuveyt Türk Mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Kuveyt Türk Mobil uygulamasını Google Play StoreApple App Store ya da Huawei App Gallery’de bulabilirsiniz.
  • Mobil uygulama ara yüzünde sizi karşılayan “müşteri ol” butonuna basabilirsiniz. Butona bastığınız andan itibaren karşınıza kişisel bilgilerinizi girmeniz gereken bir ekran çıkıyor. Bu ekranın ilgili yerlerine adınız, soyadınız, ikâmet adresiniz gibi bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde girerek bir sonraki adıma geçebilirsiniz.
  • Üçüncü adımda kimlik kartınızı telefonunuzun arka yüzündeki kamerayla tarayarak ve kendi yüzünüzü telefonunuzun ön kamerasıyla çekerek sisteme girebilirsiniz. Bu adım sayesinde ilerleyen günlerde kişisel bilgilerinizle ilgili güvenlik sorunu yaşama riskinden de kurtulabilirsiniz.
  • Kimlik kartınızın çip bölümünü telefonunuzun NFC uygulamasıyla okutabilir ve ön adımları tamamlayabilirsiniz. Artık Kuveyt Türk müşteri temsilcisiyle görüntülü görüşme yapmaya hazırsınız!
  • Görüntülü görüşme esnasında müşteri temsilcisine sözleşme maddelerini kabul ettiğinizi sözlü olarak beyan etmeniz, hesabınıza kavuşmanız için yeterli oluyor. Görüşme sonunda hesabınızı kullanmaya ve Hoş Geldin Kampanyası’ndan yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz!

Uzaktan Hesap Açılışı Faydaları

Uzaktan hesap açılışı, size zaman kazandırmanın ve benzersiz Kuveyt Türk fırsatlarından yararlanmanın yanı sıra, doğaya da katkıda bulunmanızı sağlıyor. En güncel lifestyle felsefeleri arasında yer alan sürdürülebilirliğin tüm gereksinimlerini karşılayan görüntülü görüşmeyle uzaktan hesap açılışı işlemi, harcanan kâğıt ve enerjiyi minimum seviyeye düşürerek doğayı koruyor.
Siz de çevreyi düşünüyorsanız ve karbon ayak izlerini azaltmak istiyorsanız, Kuveyt Türk hesabınızı görüntülü görüşmeyle uzaktan açtırabilir ve doğaya katkıda bulunabilirsiniz. Kuveyt Türk ailesine şimdi katılın, hoş geldin hediyenizden ve benzersiz ayrıcalıklardan yararlanma fırsatını kaçırmayın.